Şaphane Anaokulu
Pazar Mah. Güner Önce Cad. No41 Şaphane/KÜTAHYA

VİZYON

“Bilgi Çağının” gerektirdiği modern eğitim ve öğretim ilkelerini benimseyen ve hayata geçiren, teknolojiyi kullanarak bilgiye hızla ulaşabilen, problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş, Atatürk’ ün hedef gösterdiği çağdaş ülkelerdeki eş değer kurumlarla yarışacak düzeye erişmiş kaliteli, seçkin, model ve lider bir kurum olmaktır.

MİSYON

İlçemiz eğitim – öğretim çalışmalarında takım çalışması ruhunu benimsemiş, geçmiş ve gelecek arasında bilimsel bir köprü kurarak sosyal ve kültürel açıdan yarınlara umutla bakabilen, kendine güvenen, üretken bireyler yetiştirmenin yanında müdürlüğümüz ve çalışanların etkinlik ve verimlilikleri ile çalışan ve hizmet alanların memnuniyetlerinin artırılması ve geliştirilmesini sağlamaktır.

Normal Eğitim

08.30-13.30

Kalorıfer

İLÇE MERKEZİ